Virtuele huisbezoeken


Sinds 1999 brengen we met veel plezier bezoeken aan huis. Soms voor grote families, maar soms ook voor een enkel kind. In het grote boek staat over elk kind wat geschreven waarop de Sint en zijn Pieten in kunnen spelen.

Ons streven is dat het sinterklaasfeest voor iedereen toegankelijk is. Daarvoor hebben we dan ook verschillende mogelijkheden.

Er komen al twee Pieten op strooibezoek vanaf €25,-!!

Huisbezoek Sint + 2 Pieten

Helaas is het dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om zonder risico al onze gebruikelijke huisbezoeken te realiseren. We willen er toch alles aan doen om de kinderen niet de dupe te laten worden van deze ontwikkelingen.
Het team van Snoeppieto heeft daarom een Snoeppieto-waardig alternatief uitgewerkt waarin naast het persoonlijke (videobellen) contact met Sinterklaas ook werkelijk een Piet aan de deur komt om cadeautjes af te geven.

Huisbezoek 2 Pieten

Sinterklaas kan niet op alle plaatsen tegelijk zijn, vandaar dat twee Pieten ook zonder Sinterklaas op pad gaan om kinderen een gezellige manier te verrassen. Ze komen dan voor een strooibezoek of om de cadeautjes af te geven. Dit jaar komen we helaas niet binnen, maar we zullen er alles aan doen om op gepaste afstand toch een heerlijk avondje te bezorgen.

 

Klik hier om een aanvraag voor huisbezoek te doen

Kijk en schrijf vooral in ons gastenboek want uw reactie is ons visitekaartje!

Klik hier voor ons bezoekformulier wat u in kunt vullen en op kunt sturen als u bij ons een boeking heeft gedaan.