Corona-proof bedrijfsfeesten


Ook dit jaar hebben we met ons team hard gewerkt om weer veel kinderen blij te kunnen maken! Vanwege corona zal het net allemaal anders zijn dan anders. Als stichting hebben we 2 standpunten:

1) Kinderen mogen niet weer de dupe worden van iets waaraan zij zelf niets konden doen. Vele (kinder)feestjes en activiteiten zijn al geannuleerd. Wij als stichting gunnen de kinderen een vrolijk sinterklaasfeest en willen waar mogelijk toch iets doen!

2) Wij willen NIET de haard worden van een nieuwe uitbraak, wij willen onze klant EN onze vrijwilligers beschermen tegen COVID-19 en dus alleen maar corona-proof handelen

Snoeppieto biedt dit jaar 3 verschillende bedrijfsbezoeken aan en daarmee is voor ieder bedrijf een bezoek op maat mogelijk.

Showbezoek

Elk jaar schrijven wij een nieuwe interactieve show met dans en theater. In samenwerking met theater de Schalm kunnen we ook dit jaar grote groepen ontvangen die allemaal op gepaste afstand van elkaar zijn. In de foyer is een “meet en greet” en zullen de cadeautjes worden uitgedeeld. Waar  vroeger vooral de grote bedrijven onze show boekte, is er nu ook de mogelijkheid om een gedeelte van de zaal te huren, zodat ook kleine bedrijven dit jaar gebruik kunnen maken van deze corona-proof optie.

Mini-disco

Dit jaar nieuw als corona-proof alternatief, is de mini-disco. De muziekpieten komen graag een feestje bouwen. De kinderen mogen samen op de dansvloer, de pieten zullen op gepaste afstand de zaal opzwieren. Natuurlijk bouwen we op naar de komst van Sint die op gepaste afstand die kinderen zal begroeten.

Traditioneel

Sint komt met zijn pieten op bezoek, het grote boek is leidend, de kinderen en hun ouders houden allemaal 1,5m afstand van de acteurs, maar door leuke creatieve oplossingen proberen we die afstand voor het gevoel zo klein mogelijk te maken.